Під час знижки актуальна наявність товарів на сайті може відрізнятися. Дякуємо за розуміння!

+38 096 570 91 97

ПН-СБ – 10:00 - 19:00, НД – Вихідний

5 фактів про показ колекції Dolce & Gabbana FW 2020

Привіт!

Цей блог — для справжніх любителів моди і стилю! Давайте відслідковувати та обговорювати модні події, новинки та стильні моменти разом.

Один із найбільш відомих і впізнаваних італійських брендів — Dolce & Gabbana. У колекціях дизайнерів Доменіко Дольче та Стефано Габбана є не лише стильні речі, а й закладені вічні цінності. Наприклад, у колекції Осінь/Зима 2020 дизайнери зробили акцент на роботі талановитих італійських майстрів і вже вкотре запустили колекцію під гаслом #FattoAMano.

Акцент на затишній італійській атмосфері та її традиціях

Дизайнери звертають увагу на бездоганну якість ручної роботи італійських майстрів, на важливість збереження традиції ремесел, їх передачі наступним поколінням.

Майстри бренду зустрічали гостей

У холі перед подіумом майстри художньої обробки шкіри, в’язальники, кравці, швеї і чоботарі демонстрували свою роботу запрошеним гостям показу. Усі бажаючі могли розглянути зблизька і самостійно оцінити делікатність роботи, терпіння майстрів та процес створення розкішних речей, сфотографувати та опублікувати на своїй сторінці в інстаграмі унікальні моменти.

Відео з роботою майстрів

На стінах зали показу транслювались чорно-білі відео, на яких показано, як майстри бренду працювали над створенням колекції.

В’язані речі

В осінньо-зимовій колекції багато в’язаних речей - як результат успішної співпраці з італійськими в’язальниками. В’язані сукні, кардигани, комплекти з топів та шортів, спідниць стануть стильним і водночас комфортним доповненням до гардеробу.

Елементи нижньої білизни в колекції ready-to-wear

З-під прозорих блуз визирали вишукані бра, а на сорочки, сукні і навіть на светри грубої в’язки дизайнери запропонували одягнути корсети.

Великі Доми мод, такі як Christian Dior, Dolce&Gabbana, Gucci, Saint Laurent, з історією, власними ДНК та цінностями задають тренди усій модній арені. Давайте досліджувати їх разом у нашому блозі!

Бренд Dolce&Gabbana представлений у бутіку Park Avenue на вул. Городоцька, 31 (+380 322 55 41 35).

Автор: Ольга Мачуга

Dolce & Gabbana