Під час знижки актуальна наявність товарів на сайті може відрізнятися. Дякуємо за розуміння!

+38 096 570 91 97

ПН-СБ – 10:00 - 19:00, НД – Вихідний

Brunello Cucinelli

Привіт!

Чи задумувались ви естетика та філософія яких брендів вам подобається найбільше? Французьких, італійських чи британських? Чи американських?

Сьогодні поговоримо про італійський бренд Brunello Cucinelli. Відмінна якість речей в стилі кежуал пастельних тонів робить одяг цієї марки впізнаваним і допомагає стати міцною базою в гардеробі, а філософія бренду не зможе залишити вас байдужими.

Штаб-квартира бренду Brunello Cucinelli — в італійському містечку Соломео

Також тут знаходиться частина виробництва. Дизайнер Брунелло Кучінеллі відреставрував це містечко — будинки, церкву, парки, побудував театр, заснував Академію Мистецтв та ще багато інших місць. Коли дизайнер тільки переїхав у Соломео, там майже не було людей. А зараз — панує життя і радість.

Гуманістичний капіталізм

Гуманістичний капіталізм — це основа філософських поглядів дизайнера щодо ведення бізнесу та життя взагальному. З дитинства Брунелло Кучінеллі спостерігав, а також відчував на собі певні несправедливі обставини та недоброзичливе ставлення окремих людей. Проте він почерпнув із несприятливих умов найкращі уроки життя. Саме вони допомогли дизайнеру сформувати міцну базу для власної філософії та створити бізнес, у якому закладені такі цінності, як повага до людей, підтримання їхньої гідності, допомога тим, хто потребує — щоб кожен відчував і розумом, і тілом, і серцем самоповагу та власну гідність.

Спершу дизайнер продавав вироби з кашеміру

Його метою було зробити одяг, який можна було б носити роками і навіть передавати у спадок. У той час, коли дизайнер починав свою діяльність, одяг з кашеміру переважно робили нейтральних та пастельних кольорів. Брунелло Кучінеллі запропонував яскравий одяг з кашеміру, який зразу ж привернув до себе увагу.

Організація роботи

Цікаво, що робочі місця в Brunello Cucinelli в Соломео організовані таким чином, що кожен працівник може милуватись краєвидами зі свого робочого місця. Також важливим є принцип щодо графіку роботи - “справедлива робота ніколи не краде душі людей”. Завжди варто жити в гармонії з природними ритмами людини і проводити час з Богом, родиною, природою. І не забувати про відпочинок. Тому електронні листи після роботи так само не дозволені.

The Dream of Solomeo (My life and the idea of humanistic capitalism)

У 2018 році Брунелло Кучінеллі закінчив та опублікував книгу “Сон про Соломео. Моє життя і концепція гуманістичного капіталізму.” У ній він детально розповів про свої принципи, філософію і цінності, про те як вони формувались і про результат їхнього впливу. Один з найбільших розділів книги присвячений саме Соломео. Тут розповідається про відновлення і розбудову середньовічного містечка, де ще здавна виробляють хліб, оливкову олію, вино, а тепер ще й кашемір.

Ці факти спонукають не лише переглянути асортимент бренду Brunello Cucinelli у Park Avenue знову, а й відвідати старовинне мальовниче містечко Соломео у центральній Італії.

Текст: Оля Мачуга