Під час знижки актуальна наявність товарів на сайті може відрізнятися. Дякуємо за розуміння!

+38 096 570 91 97

ПН-СБ – 10:00 - 19:00, НД – Вихідний

Показ Loewe Spring-Summer 2022

Для нової колекції Loewe Джонатан Андерсон експериментував із формами, матеріалами і кроєм на однотонних речах, на перший погляд, мінімалістичного стилю. 

Облягаючі сукні оздоблені абстрактними принтами, а тренчі і джинсові куртки одягнені задом наперед. Вся колекція наповнена драпіруваннями, розрізами і різноманітними зав’язками, а деякі моделі декоровані конструкціями з металевим покриттям, які повторюють контури тіла від талії до грудей. Дизайнер доклав зусиль, щоб вразити глядачів і шанувальників бренду зі всього світу.

Асиметрія в крої кожного елемента гардероба, розрізи на колінах, оригінальні силуети, утворені незвичним кроєм тканини, і насичені кольори в колекції підкреслюють особливий стиль Loewe, не схожий на жодну іншу марку.

Завершують показ моделі у повівних шовкових сарафанах, ніби з шифонових хустин, у костюмах і боді з подовженим верхом-кейпом, а також у сукнях, повністю вкритих яскравими паєтками і з глибоким розрізом на нозі.

Образи доповнені різноманітними варіантами знакових і нових моделей розкішних сумок іспанського бренду, кросівками та босоніжками на підборах, а деякі елементи одягу мають в собі вшиті еластичні ремінці з пряжкою у формі анаграми.

З новою колекцією Loewe весна-літо 22 Джонатан Андерсон насмілився провести власний експеримент у моді і йому це насправді вдалося.