Під час знижки актуальна наявність товарів на сайті може відрізнятися. Дякуємо за розуміння!

+38 096 570 91 97

ПН-СБ – 10:00 - 19:00, НД – Вихідний

Рекламні кампанії люксових брендів, які забезпечать святковий настрій

Пропонуємо переглянути фото і відео від люксових марок для створення відчуття свята і нового натхнення. Шукайте ідеї святкування, створення образів, декору для дому та новорічних прикрас у сезонних кампейнах брендів.

Gucci

Яскраве відео з офісної вечірки перетворює ідею робочих буднів у святкову пригоду. Впізнавані моделі бренду одягнули комплекти Gucci з блискучими класичними різдвяними прикрасами. Різнобарвні сукні, блискучі сумки в паєтках, колготки неочікуваних кольорів, окуляри оверсайз та логоманія поєднали в собі оригінальні коди італійського бренду і бажання розважатись, адже зараз найбільш доречний період у році!

Christian Dior

Для створення круїзної колекції французького дому мод Dior креативний директор Марія Грація Кюрі скомбінувала сучасні мотиви і коди дому, доповнивши все святковим блиском. Принти з колекції використані для декору вітрин і будинків - різнобарвне освітлення на основі золотистого тону створює композиції “Luminarie” на фасадах бутіків Dior у всій Європі. Яскраві узори також застосовані у лінійці товарів для дому, зокрема бренд пропонує оригінальні ялинкові прикраси з впізнаваними принтами.

Jacquemus

Симон Порт Жакмюс - дизайнер однойменного молодого бренду Jacquemus. У різдвяній капсульній колекції Pink дизайнер передав свою любов до рожевого - всі речі створені саме такого кольору з невеликою різницею відтінку. Презентація капсули була також лаконічною - на інстаграмі бренду дизайнер задав питання підписникам “Ви любите рожевий?”. Шанувальники французької марки зреагували моментально і більшість товарів розкупили за один день. Хоча традиційними новорічно-різдвяними кольорами вважають червоний, зелений, золотистий і сріблястий, Жакмюс зробив успішний експеримент і надав право бути святковим й улюбленому рожевому.

Stefano Ricci

Італійський бренд Stefano Ricci запропонував до свят стиль розкішної класики. Вишукані упаковки бренду темно-коричневого кольору доповнені святковими червоними стрічками і золотистими деталями. Вітрини люксової марки також витримані у класичних різдвяних тонах - зелені гілки ялин із золотистими глянцевими іграшками та вишневими тасьмами, зображення знакового логотипа у вигляді голови орла червоного кольору презентують ідеальні подарунки для джентельменів зі всього світу.

Loro Piana

#WeMakeWonder та #LoroPianaHoliday - заголовки різдвяного кампейну від італійської марки. Loro Piana презентували коротку святкову казку “The Amazing Puppeteer” (Казковий Лялькар), у якій головний герой віртуозно в’яже светр, проте власним незвичайним способом. Він - як актор у театрі ляльок, який смикає нитки, щоб іграшки рухались. Але в казці Loro Piana рухаються не ляльки, а спиці, таким чином кашеміровий светр створюється найбільш оригінальним способом. В цей час кучерява героїня в кашеміровому костюмі стоїть на вході палацу і знаходить клубок нитки, який приводить її до незвичайного актора. Він керує светром, як маріонеткою, і водночас ніби імітує гру на музичному інструменті під святкову мелодію джазу. Вправні рухи актора розкривають насправді чарівний спосіб створення в’язаного виробу від марки з різдвяним принтом. 

Запрошуємо до перегляду святкових кампейнів люксових брендів онлайн, а також окунутись у новорічну атмосферу в мережі бутіків
Park Avenue у Львові!