Під час знижки актуальна наявність товарів на сайті може відрізнятися. Дякуємо за розуміння!

+38 096 570 91 97

ПН-СБ – 10:00 - 19:00, НД – Вихідний

Топ 5 fashion-інфлуенсерів, які варті вашої уваги

За останні роки соціальні мережі змінили наші звички, вподобання, можна сказати, що вони змінили наше життя. Instagram подарував нам чудову можливість - переглядати стильні образи зірок і блогерів зі всього світу в будь-який момент. Знаходити нові ідеї поєднання одягу та черпати натхнення для створення свого особливого стилю стало набагато легше. З’являється новий виклик - як поміж величезної кількості стильних інфлуенсерів вибрати улюблені?

Запрошуємо переглянути підбірку від Park Avenue і ми сподіваємось, що наші пропозиції знайдуть відклик у вашій фантазії та припадуть вам до душі.

1. Leonie Hanne @leoniehanne

Стильна блондинка-німкеня, яка вміло поєднує тренди з фасонами і кольорами, які беззаперечно пасують їй. Яскраві кольори, об’ємні плечі в піджаках, масивне взуття на підборах, багато пір’я і обов’язковий аксесуар - сумочки найоригінальніших форм.

Під час весняного локдауну Леоні зі своїм бойфрендом (фотографом-українцем) відзняли рекламну кампанію для колекції Fendi у своїй квартирі! Інфлуенсерка співпрацювала і з іншими відомими на весь світ брендами, зокрема Dior, Valentino, Cartier, BVLGARI, Fendi, Louis Vuitton, La Mer, Pandora, Swarovski, Givenchy, Chloé та іншими.

Леоні показує стильні наряди для будь-якої події - від розкішної вечірки до затишної вечері вдома. Незважаючи на привід, образ завжди завершений неочікуваними деталями, які стали впізнаваними штрихами інфлуенсерки. Від дівчини віє таким позитивом і теплом, що переглядати хочеться і її стильні луки, і розповіді з реального життя поза кадром.

З розвитком TikTok Леоні почала задавати тон ще більше - її креативні відео зі стильними луками та переодяганнями стали зразком для усіх модниць і навіть для тих, хто не цікавиться світом моди. Дуже рекомендуємо переглянути, але обережно - відео з цією стильною красунею дуже захоплюють і їх можна переглядати весь день!

2. Blair Eadie @blaireadiebee

Ця ефектна інфлуенсерка вражає своїм відчуттям кольору і форм. Вона вміло поєднує жіночний стиль - сукні з масивними рюшами, пишні максі спідниці, силуети new look, флористичні принти і в горошок - з найрізноманітнішими кольорами насичених відтінків. Образи доповнені елегантними сумочками, туфлями і босоніжками на підборах та капелюшками.

Навіть ансамблі для холодної пори року Блер подає яскраво - жовті, салатові, рожеві, оранжеві, бірюзові й фіолетові пальта та шуби, які доповнює колготками в тон або контрастними. Профіль Блер - справжнє кольорове задоволення і позитивні враження.

3. Chiara Ferragni @chiaraferragni

Італійку К’яру Ферраньї знають, мабуть, усі, проте її неможливо не згадати, адже вона стала першою успішною fashion-блогеркою, яка неодноразово співпрацювала з модними брендами для створення їхніх колекцій, запустила власну лінію одягу, є успішним підприємцем, дружиною і мамою. Яскрава інфлуенсерка у своєму блозі розказує не лише про новинки зі світу моди, а й показує свій стиль життя та сім’ю.

К’яра стала першою fashion-блогеркою, яку вибрали для обкладинки Vogue у квітні 2015 року для іспанської версії модного видання. А після запуску власної лінії взуття її стиль життя став настільки прибутковим, що метод ведення блогу і побудова бізнес стратегії італійки почали вивчати в Бізнес-школі Гарварду.

К’яра отримувала безліч нагород починаючи від заснування блогу у 2009 році. До речі, після народження сина, блогерку назвали “найбільш впливовою мамою у модній індустрії”.

Інфлуенсерка була амбасадором багатьох брендів, співпрацювала з різноманітними люксовими домами мод, зокрема Christian Dior, Gucci, Valentino, які представлені на parkavenue.ua . До речі, на своє весілля К’яра одягнула дві кутюрні сукні Christian Dior, які привернула більше уваги медіа, ніж сукні Меган Маркл.

4. Sonia Lyson @sonialyson

Ще одна стильна німкеня, яка влучно підкаже вам, як найкраще поєднувати моду і комфорт. Соня демонструє стильні образи для різної пори року. Зокрема, дуже важливо, що інфлуенсерка одягає наряди для холодної погоди з шапками чи кепками і повністю закритими ногами. В поєднанні з пальтами, джинсами, теплими спортивними костюмами і трендовими сумками комплекти виходять стильними і водночас з акцентом на те, що одяг в першу чергу повинен захищати від холоду. Саме про це часто забувають модниці у всьому світі, тому приємно бачити, як впливовий блогер нагадує про це.

Літній street style Соні вартий не меншої уваги - ідеї для яскравих прогулянок в довгих сарафанах з воланами, міні спідницях і костюмах можна легко підглянути у її інстаграмі.

5. Caroline Daur @carodaur

Стриманий стиль інфлуенсерки заворожує не менше, ніж барвисті фото її колег. Деякі образи нагадують витриманий французький шик завдяки новій подачі тренчів, брючних костюмів, піджаків і пальт з неакуратним хвостиком чи гулькою на потилиці, золотистими прикрасами і брендовими сумочками. Вечірні образи з вишуканими деталями поєднують в собі лаконічність та оригінальність, тому зберігають свою актуальність поза трендами.

Головний атрибут літніх фото Каролін - спортивне підтягнене тіло, тому інфлуенсерка не лише запропонує стильні поєднання одягу, а й змотивує на здоровий спосіб життя і заняття спортом.

Каролін - справжня любителька моди. Вона відвідує покази тижнів моди, оцінює новинки люксових брендів з перших рядів, а також часто співпрацює з ними і демонструє їхні свіжі ідеї у своєму блозі. Серед брендів - Louis Vuitton, Valentino, Gucci та інші бренди класу люкс.

Рекомендуємо переглядати сторінки інфлуенсерів, брати певних приклад з їхнього способу життя, заряджатись на успіх та позитив. Проте не забувайте, що під час перегляду блогів варто пам’ятати свої унікальні особливості і підкреслювати саме їх, черпаючи натхнення зі стилю інших людей, але не копіюючи їх.

Приємного перегляду!