Під час знижки актуальна наявність товарів на сайті може відрізнятися. Дякуємо за розуміння!

+38 096 570 91 97

ПН-СБ – 10:00 - 19:00, НД – Вихідний

Топ-5 сумок класу люкс сезону
осінь-зима 20/21

Улюблений аксесуар жінок, який стильно доповнює будь-який образ - брендова сумочка. Це як фінальний мазок художника пензлем на картині - вимагає майстерності, бачення, практики, проте без нього картина виглядає незавершеною. Так і в підборі модного луку - правильно вибрана сумка додасть шику і завершеності ансамблю.

Невимушено доповнити свій одяг стильним аксесуаром - це також вміння, яке набувається з практикою. Наприклад, можна переглядати модні покази, колажі брендів, стрітстайл звіти, читати статті про тренди і слідкувати за новинками у світі моди.

Окрім стильного вигляду, важлива практичність сумочки. Залежно від події, у неї повинні вміщатись всі необхідні речі жінки, які можуть знадобитись впродовж дня. Або лише помада і смартфон - для вишуканої вечері чи прогулянки містом. Фешеністки в останніх сезонах носять одночасно по 2-3 сумочки - це справді гарячий тренд.

Представляємо підбірку улюблених варіантів сумок модниць з усього світу.

1. Стьобана сумка Dolce & Gabbana Sicily Matelassé

Нова інтерпретація культової сумки італійського бренду задовольнить вибагливі бажання клієнтів з усього світу. Практична і водночас стильна річ, яка завершить ваш образ.

Зверніть увагу на сумку коричневого кольору - в останньому сезоні дизайнери Dolce & Gabbana зробили акцент зокрема на шоколадному кольорі, зробивши його практично базовим для гардероба модниць.

Стьобаний дизайн на одязі - це модна класика. А майстерне настрочення на шкіряній сумці - унікальне оздоблення і висока майстерність, яка заслуговує захоплення і найкращої похвали.

2. Сумка Gucci Horsebit 1955

Модель цієї сумки була вперше представлена вже понад шість десятиліть тому. А в колекції Gucci Cruise 2020 Алессандро Мікеле відтворив цю архівну модель. До речі, під час роботи над сумкою, дизайнер вперше за час роботи на посаді креативного директора Gucci використав на виробі знаковий декор італійського бренду - деталь Horsebit.

Ця сумка, як і в середині ХХ століття, так і зараз має величезний успіх. Враховуючи рух свідомої моди, в останніх сезонах вінтажні речі - це must have. Надмірне виробництво - проблема моди, яка потребує рішення. Тому якщо ви обираєте вінтаж, ви не лише знаходите стильну й оригінальну річ, а й пропагуєте свідому моду, яка вже декілька сезонів є особливим трендом. Саме тому сумка Horsebit 1955 надасть вашому образу не тільки оригінального зовнішнього вигляду, а й глибокого сенсу.

Залишається лише вибрати між варіантом з лого GG та шкіряною моделлю.

3. Сумка Balenciaga Hourglass

Любителі стрітстайлу, інфлуенсери, зірки і дівчата, які люблять залишатись у тренді, завжди обожнюють сумочки французького бренду Balenciaga за їхню ексклюзивність, незвичну форму й оригінальний дизайн. Саме ці складові є в сумки Balenciaga Hourglass. Свою назву сумочка отримала саме за свій зовнішній вигляд з увігнутою лінією основи (Hourglass - (з англ.) пісочний годинник). Аксесуар доповнений металевим логотипом марки, таким чином зачіпає ще один яскравий тренд - логоманію.

Для створення більш свіжих образів, додайте контрасту своєму костюму з яскравою жовтою сумкою Balenciaga Hourglass лаймового відтінку. Ця ексклюзивна модель надасть вашому ансамблю майстерного фінального штриху.

4. Сумка Burberry Robin

Перша трендова річ сумки Burberry Robin, яка привертає на себе увагу, - це логоманія, незважаючи на те, що для британського дому мод Burberry характерний більш класичний стиль.

Маленька сумочка на ремінці для носіння через плече прикрашена принтом з логотипами - переплетені ініціали Томаса Барбері. Такий ж логотип з металу прикрашає верхній клапан аксесуара.

Проте історія дизайне сумочки ще цікавіша. Для створення принта використані тканини e-canvas. Це екологічний матеріал, який виробляється з ресурсів, які відновлюються, під час виробництва витрачається менша кількість води і виділяється менше вуглекислого газу.

Тому сумочка поєднує в собі два тренди - сталої моди і логоманії. Її дизайн маленького розміру надасть образу делікатності і водночас практичності, адже сумка розроблена з урахуванням розмірів різних смартфонів.

5. Alexander McQueen The Story

На відміну від багатьох трендових моделей сумок через плече, в клатч Alexander McQueen The Story можна вмістити більше, ніж коробочку від Airpods та міні-версію блиску для губ. Чому її назвали клатчем? Завдяки знімному ремінцю і металевій деталі спереду, в яку влазить рука, сумку можна носити як клатч.

Модель чорного кольору - більш класична. Для оригінальнішого образу обирайте коричневу. Дизайнери багатьох брендів використали цей відтінок молочного шоколаду у новому сезоні, представляючи його, як базовий та універсальний колір, і ніби проголошуючи: “Коричневий - це новий чорний”. Також The Story коричневого кольору оздоблена плетеними шкіряними деталями, які урізноманітнюють стильний дизайн.